Open Positions

Studentermedhjælper til international kommunikation.

Vil du arbejde med international kommunikation og markedsføring på engelsk i et teknologi start-up i vækst? Kan du omsætte dine stærke skriftlige engelsksproglige kompetencer til brugervenlig kommunikation af teknisk komplicerede produkter?

SCALGO består af et internationalt hold af algoritme-eksperter, som har udviklet den hurtigt voksende platform - SCALGO Live – der ved hjælp af algoritmer og store mængder af geografiske data, gør byplanlæggere, ingeniører og arkitekter i stand til at sikre byområder og infrastruktur mod oversvømmelser under stormflod og skybrud. SCALGO har stor succes på det danske marked og blev i 2017 kåret som Gazelle virksomhed. Samtidig har vi fornyligt lanceret SCALGO Live i Sverige og vi har nu kurs mod flere internationale markeder.

Vi søger en studerende som kan arbejde selvstændigt og struktureret og levere i høj kvalitet og tilbyder et fleksibelt studiejob, hvor du er med helt tæt på, hvor tingene sker. I jobbet får du blandt andet mulighed for at prøve kræfter med følgende:

  • Udarbejdelse af tekster og indhold til hjemmeside og sociale medier
  • Oversættelse af tekster fra dansk til engelsk
  • Marketing på sociale medier
  • Udarbejdelse af salgsmateriale

Den ugentlige arbejdstid er omkring 10 timer med fleksibilitet i for eksempel eksamensperioder.

Hvem er du?

Vi forestiller os at du læser til kandidat indenfor kommunikation og/eller engelsk. Du skal kunne dokumentere mundtlig og skriftlig engelsk på ekspertniveau og mestre oversættelse fra dansk til engelsk. Vi søger en kandidat, der ønsker og evner at sætte sig ind i et teknisk kompliceret arbejdsområde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med redigering af hjemmesider og/eller grafisk design.

Vil du vide mere?

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Signe Barnes på telefon 88772659. Din ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelt portfolio over tidligere kommunikationsopgaver sendes til jobs@scalgo.com senest 20 januar 2018. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende.