Nov 15, 2022 Denmark

Sådan skaber du plads til vand i dit næste projekt

  • Use cases

Arbejder du med byudvikling og mangler et værktøj til at evaluere dine idéer til landskabsbaseret regnvandshåndtering og klimatilpasning?

Så er SCALGO Live et værktøj til dig. SCALGO Live er skabt for at hjælpe planlæggere, arkitekter og ingeniører med at arbejde sammen omkring hvordan det giver mening at benytte terrænbaserede løsninger til regnvandhåndtering og klimatilpasning. Med detaljeret data og interaktive analyser kan du hurtigt eksperimentere med forskellige muligheder og skabe blågrønne miljøer med plads til vand og natur.

Se hvordan Ilias fra Vandkunsten bruger SCALGO Live

Ilias arbejder med at designe nye boligområder hvor vand skal bruges til at skabe rekreative muligheder samtidig som der skal håndteres daglig regn og sikres for fremtidige skybrud. Se hvordan han har brugt SCALGO Live i et byudviklingsprojekt i Ringsted.

Sådan kommer du i gang med klimatilpasningen

Her er nogle tips til hvordan du kan benytte SCALGO Live til at udforske muligheder til klimatilpasning og landskabsbaserede løsninger.

1) Udforsk samspillet mellem terræn og vand i dit projektområde

Benyt detaljeret terrændata og færdige analyser til at skapa et overblik over naturlige strømningsveje og lavninger hvor vandet nemt samler sig.

2) Eksperimenter med forskellige idéer

Brug de simple og hurtige værktøjer til redigering af terrænnet til at placere bygninger, veje, grøfter, bassiner og mere, og se hvordan de påvirker strømningsvejene og udbredelsen af oversvømmelser.

3) Skab blågrønne miljøer

Validér dit design hurtigt og nemt i SCALGO Live. Bruge visualiseringerne til at kommunikere dine idéer.

Mød os på Build for Water den 29.-30. november i København

Vi glæder os til at møde dig på Build for Water. Du finder os i caféområdet.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, om hvordan du kan bruge SCALGO Live til klimatilpasning og regnvandshåndtering, så tag endelig fat i vores markedschef Sara Lerer (sara@scalgo.com).

Sara Lerer,
Head of Hydrology
sara@scalgo.com